Αυτό είναι ένα από τα πολλά σχόλια στο βίντεο που είναι γεμάτα από έπαινο για τις επιδόσεις του νέου παγκόσμιου πρωταθλητή για το 2023 στην 1A, την πιο δημοφιλή κατηγορία του διαγωνιστικού yoyoing.

Αν αναρωτιέστε, υπάρχουν 5 κατηγορίες/styles στο yoyoing αλλά στον παγκόσμιο διαγωνισμό υπάρχουν 6 διαγωνιστικές κατηγορίες (5 styles + Artistic performance)

Ο Mir Kim από την Νότια Κορέα έγραψε ιστορία, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές σε όσους βρέθηκαν στην Οσάκα της Ιαπωνίας, σε μια αίθουσα που ξεχείλιζε από ενθουσιασμό!

Κέρδισε τον παγκόσμιο διαγωνισμό yo-yo του 2023 στην κατηγορία 1A με 99/100 (!) με ένα εντυπωσιακό set που περιλάμβανε μια σειρά από δύσκολα και περίτεχνα tricks εκτελεσμένα με ταχύτητα και ακρίβεια, πεντακάθαρα και με αρμονική ροή.

Η χορογραφία του, πάνω στο κλασσικό “Beat it” του Michael Jackson (σε διασκευή) έδεσε εκπληκτικά με το παιχνίδι του και ξεσήκωσε το κοινό που πλέον έγινε και αυτό μέρος της ιστορίας! Τι στιγμή για όλους!

Η νέα γενιά είναι εδώ για να το πάει στο next level. Αποδεικνύει ότι το yoyoing είναι ένα δυναμικό και καλλιτεχνικό άθλημα που προσελκύει ταλαντούχους και αφοσιωμένους αθλητές.

 

Η νίκη του Kim στον παγκόσμιο διαγωνισμό yo-yo του 2023 τον καθιστά έναν από τους θρύλους του αθλήματος και πολλοί τον συγκρίνουν ήδη με τον Hiroyuki Suzuki, A.K.A. “Mickey”