Σχετικά με εμάς

 

Καλώς όρισες στο πρώτο Ελληνικό YoYoShop!

To Yo-Yo.gr δημιουργήθηκε το 2008 από τον Έλληνα yoyoplayer Γιώργο Γκιζελή (aka gio giz) με στόχο να γνωρίσει στους Έλληνες το μοντέρνο yoyoing και να διαδώσει το μοναδικό αυτό παιχνίδι/sport/hobby μικρών και μεγάλων.

Η Ελληνική κοινότητα yoyoplayers χάρη στο διαδίκτυο και στα workshops μεγάλωνε γρήγορα και το 2011 το Yo-Yo.gr Crew & Friends διοργάνωσε τον 1ο Ελληνικό διαγωνισμό Yo-Yo στο The Mall Athens.

Διοργανώνουμε τον πανελλήνιο διαγωνισμό yo-yo, προσφέρουμε δωρεάν επιδείξεις, μαθήματα, demo και shows σε όλη την Ελλάδα. Το όραμα μας είναι να μάθουν όλοι πως υπάρχει ένα παιχνίδι που μπορεί  να κοστίζει λιγότερο από 20€ αλλά μπορεί να σου προσφέρει χιλιάδες ώρες διασκέδασης!

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας έχουμε προτεραιότητα την βοήθεια στον νέο παίχτη γιατί γνωρίζουμε ακριβώς τι σημαίνει να κάνεις το πρώτο σου throw!

Στις συλλογές μας μπορεί κάποιος να βρει τα πιο ποιοτικά yo-yos για αρχάριους, signature yo-yos παγκόσμιων πρωταθλητών και επαγγελματιών παιχτών, kendama και άλλα skill toys.

Όταν αγοράζεις τα yo-yos σου από το yo-yo.gr κερδίζεις ώρες διασκέδασης μακρυά από οθόνες και βοηθάς την Ελληνική κοινότητα να μεγαλώσει.

Αν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεσαι το Yo-Yo.gr προτείνουμε να ξεκινήσεις εδώ: Help Center

keep spinning

X